Hvad er NADA?

Hvad er NADA? NADA er øreakupunktur efter NADA-metode, som blev udviklet i 1974 på Universitetshospitalet Lincoln i New York, USA. Den er siden blevet kendt over store dele af verden som en billig, bivirkningsfri og effektiv metode.

NADA tager udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), hvor akupunkturpunkterne afbalancerer organerne, som både regulerer krop og psyke.
NADA kan med fordel bruges sammen med andre metoder eller behandlinger og kan eksempelvis understøtte samtaler, medicinsk behandling, coaching, mindfullness m.m.

HVEM KAN BRUGE NADA?

Alle kan have gavn af NADA. NADA er en non-verbal metode, og derfor ingen fokus på årsag til ønske om at få NADA. Når du modtager NADA er du anonym, du registreres ikke og behøver ikke at fortælle noget om dig selv.

HVAD ER NADA GODT FOR?

NADA har vist positiv, forbyggende virkning ved symptomer på angst, stress, depression, søvnløshed, anspændthed, tankemylder, fysisk og psykisk uro. NADA kan også lindre alle former for abstinenser ved udtrapning af medicin m.m.

HVORDAN FOREGÅR NADA?

Der sættes i alt 5 nåle i hvert øre. Du vil mærke nogle små stik, og når nålene først sidder i øret, vil du ikke mærke dem. Man sidder stille og slapper af, for at opnå fuld effekt. Nålene sidder i øret ca. 45 minutter. I mens NADA-behandlingen foregår kan du nyde en kop NADA-te. Der er ikke registreret nogen bivirkninger ved NADA metoden.

HVOR MANGE BEHANDLINGER?

For at få den optimale effekt af NADA anbefales 20 behandlinger.
Det er muligt at købe klippekort eller gavekort til 4 og 10 behandlinger. Ved køb af et 10-turs kort får man en ekstra, gratis behandling. Hver behandling koster 25 kroner.

Har du spørgsmål til NADA er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Du kan læse mere om NADA og NADA-behandling på NADA Danmarks hjemmeside.

Hvad er NADA? NADA er øreakupunktur, her ses de 5 klassiske NADA punkter.

De 5 klassiske NADA punkter

  1. Sympatikus
  2. Shen Men
  3. Nyren
  4. Øvre og nedre lunge
  5. Leveren